Hej!

Jag som driver MRM Kakel & Golv AB heter Roger Sjöholm och har över 30 års erfarenhet som plattsättare. Genom åren har jag tillsammans med mina anställda genomfört mängder med uppdrag och vi har självklart alla certifieringar och kunskaper som krävs för att kunna leverera ett riktigt bra slutresultat. 

Vi utför alla typer av jobb små som stora projekt - inom kakel och klinker, rollat tätskikt eller tätskikt av våtrumsmattor, parkett, laminat, plastmattor och väggmattor i våtutrymme som ytskikt.

Vi erbjuder totalentreprenad och samarbetar då med duktiga rörläggare, snickare och elektriker så att allt blir så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund. Som privatperson kan du även passa på att använda ROT-avdraget,

Kunden i fokus

Kvalité

Professionalism och noggrannhet är våra ledord.

Vi är tydliga och transparanta genom hela arbetsprocessen, arbetar med marknadens bästa produkter och följer alltid gällande förordningar och reglementen.

Trygghet

Innan arbetet påbörjas skriver vi offert till dig så att du vet exakt vad renoveringen kommer att kosta. Fakturan betalas när arbetet är klart.

Du har arbetsledaren Pierre Friberg med dig genom hela projektet, från offert till slutbesiktning. Även våra övriga killar finns tillgängliga.

Garanti

Vi ger dig 10 års garanti på tätskiktet och 10 års garanti enligt Konsumenttjänstlagen. 

Efter avslutat arbete får du våtrumsintyg.

Hela vägen från idé - projekt - verklighet

Vi använder endast godkända material och följer kraven enligt GVK, Golvbranschens Våtrumskontroll.

MRM kakel & golv AB är godkända för F-skatt och innehar våtrumsbehörighet och ansvarsförsäkring.

Om företaget

MRM Kakel & Golv AB
Org. nr 556887-5370

Sociala medier
MRM Kakel & Golv
  • Vi är er kakel- & plattsättare i Skåne, och vi hjälper er att sätta personlig prägel i alla typer av utrymmen med skräddarsydda lösningar.

This web page was built with Mobirise site theme