Våtrumsbehörighet

Vi är utbildade och registrerade i Golvbranschens Våtrumskontroll, vilket innebär att vi har våtrumsbehörighet. För att få den har vi gått utbildningar för plattsättare och arbetsledare, och lärt oss hur vi arbetar enligt branschreglerna.

När vi träffas har du rätt att be oss visa vår behörighetslegitimation. Den visar att vi är behöriga plattsättare och får utföra tätskiktsarbete. Behörigheten ger oss rätt att utfärda GVK:s kvalitetsdokument, som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmannamässigt sätt.

Detta kan du kräva av ett behörigt företag

Om du ska renovera eller bygga nytt badrum har du rätt att kräva av din leverantör att de arbetar efter Golvbranschens Våtrumskontroll GVK.

Behörigheten innebär att leverantören har kunskap om att använda godkända tätskiktssystem, lämpliga materialval och konstruktioner samt egenkontroll. Leverantören ska lämna ett ifyllt kvalitetsdokument tillsammans med monteringsanvisningar för använda tätskiktssystem till dig som kund. Om du har frågor om detta är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om företaget

MRM Kakel & Golv AB
Org. nr 556887-5370

Sociala medier
MRM Kakel & Golv
  • Vi är er kakel- & plattsättare i Skåne, och vi hjälper er att sätta personlig prägel i alla typer av utrymmen med skräddarsydda lösningar.

Built with Mobirise site builder